Twee nieuwe kinderdirecteuren Zeeuws maritiem muZEEum

Op woensdag 4 september om 13.30 uur worden Marijn Heijstek en Magnus Setterich geïnstalleerd als de nieuwe kinderdirecteuren van het Zeeuws maritiem muZEEum. 

 

De kinderdirecteuren van het Zeeuws maritiem muZEEum Marijn en Magnus gaan onder andere met het team meekijken naar de nieuwe inrichting van het muZEEum, meedenken over de activiteiten voor kinderen, aanwezig zijn bij officiële gelegenheden en soms de pers te woord staan. Het Zeeuws maritiem muZEEum is erg blij met de nieuwe kinderdirecteuren. De vorige kinderdirecteur, Bo Hoogesteger, heeft het heel goed gedaan en een waardevolle bijdrage geleverd aan het muZEEum. Het museumteam verwacht van Marijn en Magnus niet anders.

 

De Frans Naereboutschool is een kunst- en cultuurschool en een van de scholen die een abonnement hebben op het Zeeuws maritiem muZEEum; daarom zijn de verkiezingen voor nieuwe kinderdirecteuren daar gehouden. 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0