Bouw gestart woningen en appartementen Ketelmakerij

Op de locatie waar het in het oog springende gebouw stond met de naam Ketelmakerij worden 86 woningen gerealiseerd.

Daarvan onder meer 14 royale Kadewoningen, 26 appartementen en zo’n 40 eengezinswoningen met een woonoppervlak van 130 m2. Het project grenst deels aan het water wat een imposant schouwspel oplevert van de rijke maritieme historie van Vlissingen.

De woningen
De Kadewoningen hebben allen een stadstuin aan de achterzijde en een dakterras op het zuiden. Met een woonoppervlak van zo’n 150 m2 bieden deze woningen een ongeëvenaard wooncomfort en een fantastisch uitzicht.

Voorzieningen
Optimale isolatievoorzieningen, traditionele installaties, zonnepanelen op het dak. Compleet met badkamer (Villeroy & Boch) en complete keukeninrichting (Bruynzeel) Elke woning of appartement heeft een eigen parkeerplek op het binnenterrein, toegankelijk via De Willem Ruysstraat.

Meer informatie over de Ketelmakerij

Reactie schrijven

Commentaren: 0