Danny Vera naar AFAS Live

Tijdens de dagelijkse talkshow van Eva Jinek gaf de Middelburgse gitarist/zanger en songwriter Danny Vera aan op te gaan treden op 24 april 2020 via AFAS Live in Amsterdam.

Deze aankondiging deed hij in het live programma van Eva Jinek afgelopen dinsdagavond. Met een plek voor 6000 mensen wordt het optreden in de voormalige Heineken Music Hall in Amsterdam zijn grootste show en optreden tot nu toe. Aan het einde van zijn interview met Eva Jinek bracht hij zijn song en hit ‘Roller Coaster’ live ten gehore voor de gasten aan tafel en de kijkers van de populaire talkshow. De hit ‘Roller Coaster’ van Danny Vera is inmiddels platina. Toch had hij zelf niet helemaal in de gaten hoe groot het nummer werd. “Als ik het zelf mooi vind, vind ik het goed”, zegt hij.

24 april 2020 optreden AFAS Live
Danny Vera komt op vrijdag 24 april naar AFAS Live in Amsterdam, zo kondigde hij aan bij Jinek. Een bijzonder concert, want deze AFAS Live show wordt zijn grootste show op moment van schrijven. Het optreden is een bekroning van Danny’s lange carrière tot nu toe, een ware achtbaan met pieken en dalen, waarin hij uitblinkt door vastberadenheid en blinde ambitie. De laatste jaren verkoopt de zanger zijn shows zonder uitzondering uit en pakt hij, tot zijn eigen verbazing, een gouden plaat met zijn eerste echte radiohit ‘Roller Coaster’. Tickets voor de show gaan aanstaande vrijdag 20 september om 11:00 uur in de voorverkoop via www.dannyvera-afaslive.nl.

Danny Vera over het nieuwe hoogtepunt in zijn carrière dankzij ‘Roller Coaster’
Danny Vera maakt een comeback: deze zomer bereikt zijn carrière een nieuw hoogtepunt met het nummer 'Roller Coaster'. Eerder was hij al een gevestigde naam in de muziekwereld dankzij zijn optredens bij Voetbal - en Veronica Inside. Niet alleen zijn nieuwe nummer doet ons denken aan een achtbaan, ook zijn carrière is een rollercoaster. Dit gaf hij aan via een openhartig interview afgelopen dinsdagavond bij de tafel van talkshow van Eva Jinek. Hij vertelde over de afgelopen zomer vol hoogtepunten in zijn carrière als zanger/gitarist en songwriter.       

Veronica Inside (VI)
Johan Derksen, voetbaljournalist en muziekliefhebber, is al jaren groot fan. Via hem werden Vera en zijn band de huisband van VI. In het goed bekeken programma is hij wekelijks te zien met een mix van eigen werk en covers, terwijl zijn vrouw Escha Tanihatu achter de bar staat. Dankzij VI, zijn tomeloze doorzettingsvermogen en prachtige muziek heeft Danny afgelopen jaren een steeds groter publiek weten te bereiken. Een buitengewone prestatie van een nog altijd in populariteit groeiende artiest. 

Bron (en): Eva Jinek en Afas Live

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0