Wereldpremière voor Vlissingse punkband Same Shit Different Day op New Generation Punk avond in de Piek

Op deze avond gaat de nieuwste Vlissingse punkband in wereldpremière: Same Shit Different Day (SSDD). En die regelt voor deze avond verder optredens van nog twee andere bijzondere bands: Coocoo uit Den Haag en After Elmer uit Rotterdam. Op deze New Generation Punk avond maak je kennis met vernieuwende, frisse benaderingen van punkrock, punkpop in verrassende gedaanten. Er staan maar liefst drie bands op het podium.
Foto: Mike Kloek Fabian Houweling  Floris Habermehl

Daarmee kan gerust worden gezegd dat de opwindendste, en avontuurlijkste vertegenwoordigers van Nederlands nieuwste generatie punkrockers in De Piek op het podium staan. En dat voor maar vijf euro entree. Drie niet te missen acts voor de vriendenprijs van één. Trivo Marjanovic had een kort interview met de leden van de band, en  mochten we namens RTV Vlissingen alvast kennis maken met de muziek die de kersverse band 28 september ten gehore gaat brengen. 

De bands die optreden:
After Elmer uit Rotterdam
‘A mistake waiting to happen’. Jarenlang speelden de drie broers in verschillende rockbands, maar uiteindelijk durfden ze het aan om met z’n drieën de podia te bestormen. After Elmer lijkt zo uit de early 2000’s poppunkscene te zijn getrokken, als je hun debuutsingle Locked Door hoort. Verwacht a hell of catchy tunes. Niet te missen ook voor fans van bands als Blink-182, Green Day en The All American Rejects. En lach je rot om hun clips op https://www.facebook.com/afterelmer/Bezetting: Jaap Smit (bass, lead vocals), Pieter Smit (gitaar, backing vocals), Thomas (drums)

Same Shit Different Day (SSDD) uit Vlissingen
Het Vlissings antwoord op (emo) punkbands als Blink182, My Chemical Romance, Greenday, Rancid en Social Distortion. Beïnvloed door dit soort bands ontwikkelde de band deze zomer een eigen sound, die op deze avond voor het eerst is te horen. SSDD is één van de projecten van Fabian Houweling (bass + lead vocals). De andere leden zijn Mike Kloek (guitar + backing vocals) en Floris Habermehl (drums).

CooCoo uit Den Haag
Frontvrouw Nynke steelt de show, ondersteund door een heftige ritme sectie van de ook al vrouwelijke bassist Jamie en drummer Ruben. Energieke punkrockers die zich laten inspireren door artiesten als Billy Talent, The Clash en Rise Against, maar vooral ook zelf iets speciaals te zeggen hebben. Meer info over CooCoo op https://www.facebook.com/CooCooband/

Meer informatie over de New Generation Punk avond in de Piek   
 

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0