Herinrichting van de Mercuriusweg één rijrichting open

De herinrichting van de Mercuriusweg kan de komende tijd leiden tot enig verkeershinder.

De weg is open voor één rijrichting vanaf de Hermesweg richting President Rooseveltlaan. In de laatste maanden van 2019 zal de Mercuriusweg tussen de Hermesweg en de President Rooseveltlaan opnieuw worden ingericht. De weg krijgt een nieuwe fundering, en worden indien nodig de huisaansluitingen vervangen. Ook worden er nieuwe parkeer plaatsten gemaakt, met nieuwe openbare verlichting en de weg zal worden voorzien met een asfaltverharding en groenvoorziening. De gemeente Vlissingen wil met de verbeteringen de omgeving veiliger en overzichtelijker maken, en deze een vriendelijker en groener karakter geven. KWS Infra Roosendaal is op 26 augustus gestart met de werkzaamheden. De werkzaamheden worden in 3 fases uitgevoerd en duren tot begin november 2019. Van dinsdag 5 november 19.00 uur tot en met woensdag 6 november 7.00 uur brengt de aannemer een tussenlaag en een deklaag aan.

Parkeergelegenheid
De Lidl is bereid om een deel van hun parkeerterrein ter beschikking te stellen voor de aanliggende bedrijven en hun bezoekers. Hierdoor zorgen zij ervoor dat er voldoende parkeergelegenheid in de straat is.

Werkapp
KWS heeft een speciale werkapp, waarin u actuele informatie over de werkzaamheden vindt en waarmee ze u snel kunnen bereiken. U kunt de app downloaden op de website www.kws.nl/app of via de Apple Store of Google Playstore. Vervolgens typt u bij 'zoeken' in: Herinrichting Mercuriusweg. Of kijk op de website van de gemeente Vlissingen voor meer informatie.

Reactie schrijven

Commentaren: 0