Poppodium De Piek startklaar voor nieuw seizoen met niet te missen optredens

Peter de Jonge en zijn klusploeg legden de afgelopen dagen de laatste hand aan hoognodig technisch onderhoud.

Bert Dorrestijn verlevendigde de wanden met unieke posters uit het De Piek archief. Zaterdagavond 28 september was het volle bak in De Piek, er traden diverse punkbands op tijdens de New Generation Punk    avond. De Vlissingse band Same Shit Different Day beleefde zijn première, en uit Rotterdam trad After Elmer op, en bij CooCoo uit Den Haag ging het publiek uit zijn dak. “Een geslaagde New Generation Punk avond vanuit het Poppodium in Vlissingen”. Liet de organisatie weten aan RTV Vlissingen.

Unieke concerten
De programmeurs zijn er in geslaagd om de komende maanden unieke bands/concerten naar Vlissingen te halen.
De Piek is weer startklaar voor een reeks niet te missen optredens met o.a:

- MARK FOGGO & HIS SKASTERS
- FREEBORN BROTHERS (POLEN)
- MAX MESER GROUP (SPANJE).

- Vrijdag 11 okt 20:30 uur: THE FREEBORN BROTHERS BAND (POLEN). Voorprogramma RUBEN & NAOMI DE KEYZER BAND. Een vervaarlijke mengeling van onweerstaanbare gypsy met een americana. Bezielend en uniek! Entree 12,50. Voorverkoop 10 euro ( Nu verkrijgbaar via https://depiek.stager.nl/web/tickets )

- Zaterdag 26 okt 21:00 uur: HOUSE OF REGGAE. Voorverkoop 10 euro ( info en voorverkoop via https://houseofreggae.nl )

- Zaterdag 2 nov 21:00 uur: MARK FOGGO & HIS SKASTERS. Voorprogramma 5-Ó-MATIC'Satic's & MR DjD. Entree 12,50. Voorverkoop 10 euro ( nu verkrijgbaar via https://depiek.stager.nl/web/tickets )

- Vrijdag 29 nov 20:30 uur: MAX MESER GROUP (Ned/Spanje), met de Lennon & McCartney van de Costa Brava (Volkskrant). entree 10 euro. Voorverkoop start binnenkort) Voor een volledig overzicht kijk op deze link.

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0