Kringloop Zeeland gaat winkel Een X andermaal in Vlissingen sluiten

Met ingang van 10 oktober sluit de kringloopwinkel in Vlissingen definitief.
Tot die tijd kunt u nog terecht in de winkel en zijn alle artikelen de helft goedkoper.

De kringloop Vlissingen neemt geen artikelen meer aan! Arduin heeft in Zeeland drie kringloopbedrijven, Vlissingen, Serooskerke en Yerseke. Hier zamelen cliënten en medewerkers oude meubelen en tweedehands artikelen in om ze vervolgens weer te verkopen aan nieuwe klanten. Cliënten houden de kringloopwinkels op orde, ruimen nieuwe artikelen op en helpen klanten in de winkel. Met het vertrek van deze kringloopwinkel zit Vlissingen zonder plek waar tweede hands spullen kunnen worden gerecycleerd. Kringloopbedrijf (Arduin) zat sinds 21 juli 1997 in het pand aan de Hermesweg 6 in Vlissingen.  

Samenvoegen
Kringloop Vlissingen gaat samenvoegen met Kringloop Serooskerke. Daarom zal deze winkel in Vlissingen per 10 oktober sluiten. Met de cliënten en medewerkers wordt gekeken of ze in Serooskerke of ergens anders in de organisatie gaan werken. "We vinden dat de fysieke ruimte en mogelijkheden van de kringloopwinkel in Serooskerke veel beter aansluit bij de ontwikkelmogelijkheden van onze cliënten. Onze kringloopwinkel in Serooskerke wordt de komende weken verder verbeterd, zodat ook onze cliënten van de kringloopwinkel in Vlissingen hier vanaf half oktober met plezier naar toe kunnen gaan". Laat 's Heeren Loo weten.
 
Arduin verder als 's Heeren Loo
Sinds 20 mei van dit jaar is via een samenwerkingsbord de fusie tussen zorgorganisaties Arduin en ’s Heeren Loo met een symbolische ondertekening bekrachtigd. Arduin gaat voortaan verder als de Zeeuwse regio van ’s Heeren Loo.

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Marina (dinsdag, 01 oktober 2019 22:43)

  En waarom moet specifiek de kringloop sluiten van arduin? Die mensen met een verstandelijke beperking zitten niet graag achter de geraniums

 • #2

  Marijke V (woensdag, 02 oktober 2019 07:46)

  Er staat toch echt heel duidelijk in de tekst dat ze of in Serooskerke gaan werken of elders. Dus hoe komt u er dan bij de ze achter de geraniums gaan zitten?

 • #3

  Jolanda (woensdag, 02 oktober 2019 08:00)

  Deze mensen kunnen niet voor zichzelf opkomen,makkelijke slachtoffers voor alweer een bezuinigingsronde

 • #4

  Marco (woensdag, 02 oktober 2019 19:49)

  Serooskerke is een stuk duurder dan vlissingen