Nieuwe rubriek RTV Vlissingen - Gewoon Vlissingen

RTV Vlissingen gaat met ingang van het nieuwe seizoen een nieuwe rubriek presenteren 'Gewoon Vlissingen'. 

Voor de eerste aflevering stond de camera deze week opgesteld op de kop van de Boulevard, via deze positie heb je een mooi zicht op het Roeiershoofd en de monding van de Westerschelde. Je kunt daar de beloodsing zien en de in en uitgaande schepen bewonderen. Een mooie plek om schepen te ‘spotten’, maar ook een mooie gelegenheid om uit te waaien en je hoofd leeg te maken. Een plaats waar vele toeristen uit allerlei landen gestaan hebben in het verleden om foto’s te maken, het is de hotspot voor Vlissingen.

Verhalen van 'gewone' Vlissingers
Vlissingen is eigentijds en tegendraads waar oud en nieuw samenkomen, de Vlissinger is kritisch en klaagt ook graag over zijn stad. Je ziet en hoort ongewone dingen die voor Vlissingers eigenlijk heel gewoon zijn. Via de nieuwe rubriek gaan we geregeld naar plaatsen in de stad die typisch Vlissings zijn. Maar ook zijn we op zoek naar verhalen van 'gewone' Vlissingers die hun kijk op de stad kunnen ventileren via deze nieuwe rubriek. Wilt u uw verhaal vertellen, of heeft u iets te melden reageer dan via de redactie@rtvvlissingen.nl.  

Video eerste aflevering Gewoon Vlissingen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0