Henk van Koeveringe eerste gast College Tour op het Scheldemond College Vlissingen

In deze eerste aflevering van College Tour een gesprek wat plaats vond op donderdagmiddag 10 oktober met Henk van Koeveringe (ondernemer).

Gespreksleidster was oud leerling van Eugène Fagg Ariane Lafort. Van Koeveringe was donderdagmiddag de eerste gast in de College Tour, waarmee het Scheldemond College succesvolle Zeeuwen gaat presenteren aan scholieren die hun carrière nog moeten uitstippelen. De aanwezigen leerlingen, ouders, en leerkrachten konden vragen stellen aan de oprichter van onder meer recreatiebedrijf Roompot en redder van het ziekenhuis in Vlissingen. "Ondernemen is altijd leuk, je moet er nooit mee ophouden"! Aldus Henk van Koeveringe. 

Eerste gast College Tour
Van Koeveringe was donderdagmiddag de eerste gast in de College Tour, waarmee het Scheldemond College succesvolle Zeeuwen gaat presenteren aan scholieren die hun carrière nog moeten uitstippelen. “We willen mensen laten vertellen hoe je succesvol kunt zijn en dat kan ook in Zeeland, het was een pakkend verhaal”. Aldus directeur Eugène Fagg van het Scheldemond College.

Hapjes en een drankje
Na afloop waren er heerlijke hapjes (500) gemaakt door de horeca-leerlingen van de school. En kon er onder het genot van een drankje nagepraat worden. De MTV-leerlingen hebben geholpen met het licht, geluid & video tijdens de presentatie van de eerste aflevering van College Tour vanuit het Scheldemond College in Vlissingen.

Volgende College Tour - Bas Kennis
10 januari 2020 de tweede gast, Bas Kennis, toetsenist en gitarist van BLØF. Zet de datum alvast in je agenda!

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0