De Zeewinkel in Vlissingen gaat sluiten, opheffingsuitverkoop!

Een bezoek aan Vlissingen is niet compleet zonder een bezoek aan de meest zeewaardige winkel van Zeeland!

De Zeewinkel van Theo Hemelaar gevestigd aan de Nieuwendijk 29 in Vlissingen gaat binnenkort sluiten laat hij weten aan RTV Vlissingen.

Het was woensdagmiddag een komen en gaan van mensen die de Zeewinkel nog een keer wilden bezoeken voor dat deze definitief gaat sluiten. De artikelen in de Zeewinkel worden aangeboden met kortingen van 20 tot 70 procent, alles moet weg. Er zijn nog heel veel mooie artikelen die weg gaan voor lage prijzen. De opheffingsuitverkoop zal nog enkele weken duren naar verwachting tot half november.

Cadeauwinkel
In de Zeewinkel kun je allerlei cadeauartikelen kopen, unieke collectie modelschepen, originele souvenirs maar ook lokale specialiteiten, kookbenodigdheden voor mosselen, kreeft etc. schelpen, vuurtorens, molentjes, klompjes tot schelpensieraden toe. Uniek zijn de oude duikershelmen (replica’s) in koper/messing, deze zijn prachtig om te zien.

Met pensioen
Theo gaat met pensioen na 50 jaar werken gaat hij zelf de 'toerist uithangen' en heerlijke dingen doen. Hij begon op zijn veertiende met werken, met veel plezier overigens, waaronder 43 jaar in de naaimachines en was importeur in de Benelux. Theo geboren aan de Nieuwendijk 29 boven de naaimachine winkel van zijn ouders, wat nu de Zeewinkel is. “Mensen vergeet niet dit is mijn laatste kunstje, en jullie laatste kansje”! Zo sloot Theo zijn interview af met RTV Vlissingen.

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  camien den haan (donderdag, 17 oktober 2019 09:31)

  Wat zal ik de winkel missen, een vast ankerpunt in Vlissingen. Maar ik gun Theo zijn pensioen en hoop dat hij daar nog heel lang van kan genieten. Theo: het gaat je goed.

 • #2

  Ralf & Steffi (donderdag, 17 oktober 2019 19:13)

  We will miss him sooo much with his his very nice charisma and his humor in combination with his shop.
  we have found a really good friend in him last couple years.
  Vlissingen without Theo and his shop will never be the same to us, sooo sad.

  We willen hem zo missen met zijn zeer mooie uitstraling en zijn humor in combinatie met zijn winkel.
  We hebben de afgelopen jaren een hele goede vriend in hem gevonden.
  Vlissingen zonder Theo en zijn zeewinkel zullen nooit meer hetzelfde zijn, zooo zielig.