UNICEF Zeeland zoekt vrijwilligers

Het regioteam Zeeland van UNICEF is op zoek naar nieuwe vrijwilligers, zowel voor kort durende activiteiten als voor de langere termijn.

Startend op de dag van de kinderrechten in november wil het regioteam in Zeeland een petflessenactie starten op scholen. Voor de lange termijn zoekt het regioteam mensen, die mee willen denken en werken aan nieuwe activiteiten om geld in te zamelen voor UNICEF. Het idee voor komend jaar is dat leerlingen uit groep 5 en 6 petflessen verzamelen voor UNICEF.
Foto: promotieteam Unicef
Een supermarkt wordt benaderd voor het inleveren van de flessen. Het is de bedoeling dat vrijwilligers de scholen benaderen, geholpen door het regioteam van Unicef. De opbrengst gaat naar Unicef.

UNICEF komt op voor de rechten van kinderen, waar ook ter wereld. Miljoenen kinderen gaan dankzij UNICEF naar school. In 155 landen helpt UNICEF kinderen op het gebied van gezondheidszorg, goede voeding en onderwijs. Ook komt UNICEF op voor kinderen die het slachtoffer zijn van een oorlog of een natuurramp, of van ziektes als hiv en aids. Belangstellenden kunnen mailen naar Sylvia Duinhouwer, sburgel@kpnplanet.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0