Nieuwe stadsentree en rotonde Vlissingen in gebruik genomen

Afgelopen zaterdagavond rond 23:00 uur uur ging de nieuwe stadsentree en de nieuwe rotonde open voor het gemotoriseerde verkeer.

De nieuwe weg vanaf de A58 naar de rotonde heeft de naam gekregen Havendorpweg. De oude weg, Veerhavenweg zal de komende tijd worden verwijderd. De Veerhavenweg was een week afgesloten, dit om de nieuwe aansluiting op de A58 te realiseren. De nieuwe wegen moeten dienen als nieuwe stadsentree voor Vlissingen. Ook is de toegangsweg naar de nieuw te bouwen marinierskazerne klaar.

Fietsers
De nieuw aangebrachte fietstunnel kan nog niet worden aangesloten zo lang de oude Veerhavenweg nog niet is verwijderd. Fietsers moeten nog een paar maanden over de dijk aan de kant van de Oosterhavenweg fietsen. 

Nieuwe stadsentree
Met de realisatie van de rotonde met fietstunnel en de nieuwe toegangswegen, is de grootscheepse herinrichting voltooid, en heeft Vlissingen zijn nieuwe stadsentree.

Reactie schrijven

Commentaren: 0