Westerschelde Ferry Willem Alexander al 73 dagen uit de vaart!

De Prinses Maxima vaart al meer dan 2 maanden eenzaam op en neer tussen Vlissingen en Breskens.

Het zusterschip de Willem-Alexander is nog altijd uit de vaart sinds 8 augustus 2019. Deze kampt met een vastgelopen generator, om de drukte tijdens de spits toch op te kunnen vangen worden bussen ingezet.

Aangepaste dienstregeling
Er geldt al 2 maanden een aangepaste dienstregeling, wanneer de Willem-Alexander weer in de vaart genomen zal worden is vooralsnog onduidelijk. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing, en gezocht naar de oorzaak van de storing in overleg met de leverancier en de omvang na de ontstane schade.

Diverse storingen
In het verleden was er ook al een mankement aan de veerboot Maxima, die na een technisch mankement uit de vaart gehaald werd. In de afgelopen jaren waren er aan beide veerboten geregeld diverse storingen en werd er met 1 veerboot gevaren.

Reactie schrijven

Commentaren: 0