· 

Zeeland laat Halloween links liggen

Utrecht 23 oktober 2019 - Terwijl in grote delen van Nederland Halloween groots wordt georganiseerd blijft dit in Zeeland compleet achterwege.

Zo blijkt uit onderzoek van Feestkleding365.nl naar de grootste halloweenfeesten in Nederland. Deze feesten zijn verspreid over pretparken, discotheken, clubs en andere feestlocaties in alle provincies, enkel Zeeland uitgezonderd.

Waar kunnen Zeeuwen terecht die toch Halloween willen vieren?
Gelukkig voor de inwoners van Zeeland die van Halloween houden hoeven zij niet ver te reizen voor halloweenfeesten. In de aangrenzende provincies Zuid-Holland (31 stuks) en Noord-Brabant (15 stuks) worden de nodige feesten georganiseerd. Enkel in Rotterdam worden er al 12 feesten georganiseerd. Overigens wordt ook in provincies Friesland (4 feesten), Drenthe (1 feest) en Flevoland (1 feest) weinig aandacht aan Halloween besteed.

Wat kosten tickets voor een halloweenfeest?
Tevens is onderzoek gedaan naar de gemiddelde ticketprijs van de feesten. Wie een feest bezoekt in een discotheek of club betaald daar gemiddeld €14,08 voor per kaartje (€11,96 in de voorverkoop). Tickets voor feesten in een pretpark zijn iets duurder €23,14 (€18,89 in de voorverkoop).

Meer informatie over het vieren van Halloween is hier te vinden.

Halloween Infographic></a></body></html>

Reactie schrijven

Commentaren: 0