Nieuwe eigenaar voor de Zeewinkel

Vorige week woensdag ging de opheffingsuitverkoop in de Zeewinkel van start, nadat Theo Hemelaar aan RTV Vlissingen liet weten dat hij met pensioen gaat.

Drie dagen na de opheffingsuitverkoop melde zich een nieuwe eigenaar, die de winkel en de gehele voorraad zal overnemen. De nieuwe eigenaar van de Zeewinkel aan de Nieuwendijk 29 is Gommert Koole, een geboren en getogen Vlissinger.

Bedrijfsovername
De uitverkoop ging vorige week van start en volgens planning zou deze duren tot half november. Door de bedrijfsovername kan Theo nu eerder met pensioen, hij liet aan RTV Vlissingen weten blij te zijn met de overname. De winkel krijgt zo een doorstart en daar zullen de toeristen die de afgelopen 8 jaar de winkel geregeld bezochten  blij mee zijn.

Cadeauwinkel
In de Zeewinkel kun je allerlei cadeauartikelen kopen, unieke collectie modelschepen, originele souvenirs maar ook lokale specialiteiten, kookbenodigdheden voor mosselen, kreeft etc. schelpen, vuurtorens, molentjes, klompjes tot schelpensieraden toe.

Met pensioen
Theo gaat met pensioen, na 50 jaar werken gaat hij nu zelf de 'toerist uithangen' en heerlijke dingen doen. Hij begon op zijn veertiende met werken, met veel plezier overigens, waaronder 43 jaar in de naaimachines en was importeur in de Benelux.

Lees ook - De Zeewinkel gaat sluiten, opheffingsuitverkoop!

Reactie schrijven

Commentaren: 0