De Zeeuwse Komedie speelt De Erfenis

Ook nu nog,en die Tweede Wereldoorlog ligt ondertussen toch al zo’n 75 jaar achter ons, kruipen die 5 bezettingsjaren gevraagd en ongevraagd ons leven binnen.

De vaders en moeders uit die tijd zijn op een enkeling na overleden, maar hun kinderen en kleinkinderen leven nog. Ook zij die indertijd aan de donkere kant  terecht kwamen omdat hun ouders dat besloten hadden.Ja Ook ouders uit Vlissingen ,bij die kinderen was zeker geen sprake van schuld Wel van leed onvoorstelbaar  veel leed. Niet voor iedereen was er na de oorlog sprake van bevrijding. De Erfenis wordt  in de maand november 2019 uitgevoerd in het kader van de programmering rond De Slag om de Schelde in de gemeente Vlissingen.

Reserveren: www.zeeuwsekomedie.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0