Prénatal in Vlissingen sluit de winkel na 41 jaar met ingang van 24 november

De Prénatal winkel aan de Spuistraat 88 is nog open tot en met 23 november 2019.

En tot die tijd worden alle artikelen met 30% korting aangeboden. Bij Prénatal kunnen jonge en aanstaande moeders terecht voor babykleding, bad en verzorging, kinderwagens, speelgoed, etc. Prénatal is de laatste winkel in Vlissingen die gespecialiseerd is in babyartikelen, eerder dit jaar sloot ook al Van Belle Baby & Kids de deuren. In Zeeland is na 24 november 2019 nog 1 winkel van Prénatal en dat is in Goes. Inwoners van Vlissingen en omstreken reageren teleurgesteld op het vertrek van de winkel, zie de vele reacties (237) op de Facebookpagina Stad Vlissingen.    

Winkel niet meer winstgevend
‘We zien in Zeeland de laatste 10 jaar een daling in het aantal geboortes en daarmee bezoekers die onze winkel bezoeken, dit in combinatie met groei van online maakt dat de winkel helaas niet meer winstgevend is. Kortom een krimpende lokale markt in combinatie met online toetreders maakt dat we zullen sluiten. Om Zeeland te kunnen blijven bedienen met een fysieke winkel onderzoeken we momenteel de mogelijkheden van het vergroten van onze winkel in Goes.’ Laat een woordvoerster van Prénatal aan RTV Vlissingen weten.

Sinds 1978 in Vlissingen
Prénatal Vlissingen opende op vrijdag 28 april 1978 de winkel. ‘Zeeland gaat er op vooruit, jonge en aanstaande moeders hebben er voordeel van, Sonnevijlle gaat verder onder de Prénatal vlag. Op vrijdag 28 april opent in de Spuistraat 88 in Vlissingen de 32e vestiging van het internationaal befaamde Huis Prénatal’. Stond te lezen via een (archief) advertentie in de PZC.

Reactie schrijven

Commentaren: 0