Ontmoeten en elkaar leren kennen in het Buurtcafé van de ZB Vlissingen

Een initiatief van ZB Bibliotheek Vlissingen in samenwerking met de gemeente en Project Postmaatje.

Iedereen is van harte welkom voor een praatje, ideeën voor de stad of gewoon een kop koffie. Iedere 1e donderdag van de maand kunnen Vlissingers van 10.00-12.00 uur terecht in het Buurtcafé in de bibliotheek in Vlissingen. In het Buurtcafé gaat het om het ontmoeten en leren van elkaar. Op 7 november is de eerste gelegenheid om via het Buurtcafé buurtgenoten te ontmoeten.     

Thema 7 november 2019
Ieder buurtcafé staat in het teken van een bepaald thema. Op 7 november is dit 'tekenen'. Illustrator A. den Hartogh heeft heel veel tekeningen over het dagelijks leven in Vlissingen gemaakt. Ze vertelt over haar boek 'Vlisdingen' en haar columns en illustraties in de Vlissingse Bode. Ze neemt u ook mee naar plekken waar u anders nooit komt en hoe ze daar mensen leerde kennen. Het project Postmaatje spreekt haar erg aan, dus vindt ze het leuk om de aanwezigen een setje ansichtkaarten van Vlissingen te schenken. Aanmelden hoeft niet, er is een gratis inloop!

Laagdrempelig
Marileen van Wijnen van ZB Bibliotheek Vlissingen: "Met het Buurtcafé hopen we mensen te bereiken die graag een praatje maken en buurtgenoten willen leren kennen. De Bibliotheek is een laagdrempelige ontmoetingsplek waar je kennismaakt met cultuur, maar ook met elkaar. Een plek waar je komt om te ontspannen, zoals ook in een park of een café. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0