Keersluisbrug in november 2 avonden en nachten afgesloten

Pronicie Zeeland test op een aantal momenten in november de nieuwe brugregeling.

Hierdoor is de Keersluisbrug in Vlissingen in november 2 avonden en nachten volledig afgesloten voor alle verkeer.

Afsluitingen Keersluisbrug
Donderdag 14 november 2019 van 21.00 uur tot vrijdag 15 november 6.00 uur. Vrijdag 15 november 2019 van 21.00 uur tot zaterdag 16 november 6.00 uur. De mogelijkheid bestaat dat de Keersluisbrug eerder opengesteld zal worden voor het verkeer.

Omleiding
Het fiets- en voetgangersverkeer wordt omgeleid via de Binnenkeersluis. Deze ligt naast de Keersluisbrug. Bij de Keersluisbrug en de toeleidingswegen worden informatieborden geplaatst en een omrijroute aangegeven via de Sloebrug. Spoedtransporten van ambulances, brandweer of politie kunnen in bijzondere situaties wel gebruik maken van de Keersluisbrug.

Reactie schrijven

Commentaren: 0