Van de Gruiter scheepsbenodigdheden voor de visserij bestaat dit jaar 100 jaar

En dat wordt dan ook feestelijk gevierd met diverse activiteiten, zoals de 10 x 10 actiedagen een magazine en een open dag.

Sinds 1919 is Van de Gruiter BV totaalleverancier op het gebied van scheepsbenodigdheden voor de visserij, scheepvaart en watersport. Afgelopen 30 augustus werd de aftrap gegeven voor 100 dagen feest met een V.I.P evenement, varen met het zeilschip Majorie II met een aantal relaties.    
10 x 10 actiedagen
100 jaar worden doe je samen. Zo zien wij het. Zonder onze klanten, leveranciers en andere relaties zou Van de Gruiter niet kunnen bestaan. Dat verdient dus ook wel een cadeautje voor u. Daarom introduceren we onze 10 x 10 actiedagen. De komende tijd hebben wij 10 x 10-dagen-acties. Deze acties kunt u vinden via onze nieuwsbrief of onze social media. We delen daar ook leuke weetjes, laten de gezichten achter ons bedrijf zien en geven handige tips.

Magazine
Met elkaar hebben wij hard gewerkt om u een inkijkje te geven in ons bedrijf. U leest verhalen over het ontstaan en de groei van Van de Gruiter, onze mensen, hun taken en ook komt een aantal van onze relaties aan het woord. Heeft u nog geen exemplaar? Vraag deze gerust aan via 100dagenfeest@vandegruiter.com.

Open dag
22 november is het open dag bij Van de Gruiter, en dat wordt gevierd met feestelijke hapjes drankjes demonstraties presentatie van partners kidsactiviteiten en nog veel meer. Van 14.00 – 21 uur aan de Edisonweg 1 Vlissingen.

Over Van de Gruiter
Sinds 1919 is Van de Gruiter BV totaalleverancier op het gebied van scheepsbenodigdheden voor de visserij, scheepvaart en watersport. Tevens zijn wij gespecialiseerd in hijs- en heftechniek als leverancier, maar ook als keuringsinstantie. Voor de industrie leveren wij een breed pakket aan producten, variërend van werkkleding tot kabelconstructies. Vanuit onze zeilmakerij leveren en produceren wij industriële zeilen en doekconstructies.

Vorige eeuw
Al begin vorige eeuw werden vanuit de zeilmakerij, in de Nieuwstraat te Vlissingen door Van de Gruiter jachtzeilen verkocht en vervaardigd voor diverse platbodems. Met het leveren van de zeilen werd door Van de Gruiter vaak ook het complete schip opnieuw getuigd. Dat totaalpakket levert Van de Gruiter BV vandaag de dag nog steeds. Door de loop der jaren is Van de Gruiter BV uitgegroeid tot een totaal leverancier op gebied van tuigage, zeilmakerij en scheepvaart-benodigdheden.

Video VIP Event 100 jaar Van de Gruiter BV

Reactie schrijven

Commentaren: 0