Te weinig blauw op straat in Vlissingen volgens de coalitie en de oppositiepartijen

In de binnenstad van Vlissingen is er nog ‘veel te weinig blauw op straat’ te vinden volgens de coalitie- als oppositiepartijen.

Dit bleek tijdens de raadsvergadering besluitenraad/begroting van de gemeente Vlissingen afgelopen donderdagmiddag en avond. De boa’s treden te weinig handhavend op, dit jaar werden er twee extra aangesteld. Volgens de mening van de PSR-raadsleden laten de agenten en de boa’s de dorpen links liggen, waardoor kwaadwillende chauffeurs straffeloos voertuigen parkeren op plaatsen waar ze andere verkeersdeelnemers hinderen.

Te weinig agenten       
Burgemeester Bas van den Tillaar gaf nog maar eens aan uit dat Vlissingen, net als alle andere gemeenten, niet zomaar een extra blik agenten kan opentrekken. “Recente aanslagen op advocaten leggen in heel het land extra druk op de inzet van politiefunctionarissen”. Aldus de burgemeester. De burgemeester beloofde wel dat hij met politie en boa’s wil bekijken hoe die de taken zo goed mogelijk kunnen verdelen. 

De vergadering Besluitenraad Begroting van 07-11-2019 is terug te luisteren via deze link.

Reactie schrijven

Commentaren: 0