Luister jij? Als iemand zijn verhaal kwijt wil…

Niemand kan zonder een luisterend oor. Als vrijwilliger bij de Luisterlijn bied je een luisterend oor aan mensen met zorgen, verdriet of problemen.

Je bent er even voor de ander door te luisteren, vragen te stellen en gedachten te ordenen. Dit doe je anoniem, per telefoon of chat. Wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij de Luisterlijn? Kijk dan op onze website www.deluisterlijn.nl/ikwilhelpen
Vrijwilligerswerk waar je wijzer van wordt
Als je voor ons aan de slag gaat, bieden we je een training aan. Met professionele trainers werk je aan je luister- en gespreksvaardigheden. Na de training blijven we je professioneel begeleiden en ondersteunen. En houd je contact met een hecht team van vrijwilligers uit jouw buurt. Enthousiast geworden? Begin 2020 start er een training in Middelburg. Geef je op via www.deluisterlijn.nl

Gewoon door te luisteren help je iemand
“Mensen bellen vaak om te praten over eenzaamheid, psychische problemen of moeilijke relaties. Die gesprekken zijn soms intensief. Maar wat je ervoor terug krijgt, is onbetaalbaar: je helpt iemand, gewoon door te luisteren.”  Anne, 5 jaar vrijwilliger bij de Luisterlijn

Over de Luisterlijn
De Luisterlijn is dag en nacht beschikbaar voor een vertrouwelijk gesprek, per telefoon, chat en mail. Door te luisteren helpen de 1500 getrainde vrijwilligers mensen om zorgen, pijn en verdriet (even) het hoofd te bieden. Jaarlijks ontvangen we meer dan 500.000 oproepen. De behoefte aan een anoniem luisterend oor is groter dan ooit.

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0