RTL 5 is op zoek naar mensen die moeten rond komen met een zeer krap budget

Foto: Voedselbank ANP
Foto: Voedselbank ANP

Voor de productie van een documentaireserie is RTL 5 op zoek naar een gezin (met minimaal drie thuiswonende kinderen) in Vlissingen.

Dat moet rondkomen met een zeer krap budget. “We zoeken mooie en bijzondere verhalen van mensen die amper geld hebben, maar ondanks de uitdagingen en tegenslagen daarmee, toch positief in het leven staan!“ Laat Lisa van Dijk weten via een oproep via Stad Vlissingen. Ben of ken jij degene die ik zoek? Tag gerust iemand of stuur me een privé berichtje, dan leg ik graag meer uit. Alvast hartelijk bedankt!

Ruim een miljoen Nederlanders leven in armoede
Ze zijn voortdurend bezig de eindjes aan elkaar te knopen. De 1,1 miljoen Nederlanders leven onder de armoedegrens. Voor hen is de crisis nog niet voorbij. Sterker nog, de groep die langdurig onder de armoedegrens zit, groeit nog steeds.

Reactie schrijven

Commentaren: 0