De Zeewinkel gaat op volle kracht verder met een nieuwe Kapitein

De Vlissingse zaak in maritieme zaken, strandspullen, schelpen en zeer diverse snuisterijen aan de Nieuwendijk stoomt op volle kracht door.

Gommert Koole is sinds een maand geleden de nieuwe Kapitein van de Zeewinkel gelegen aan de Nieuwendijk. Hij blijft miniatuurschepen, schelpen, netten, strandbeeldjes en lantaarns verkopen, en zal het assortiment verder uit breiden met nog meer artikelen en hebbedingetjes. Buiten om de scheepvaart en maritieme artikelen zijn er ook gewone cadeaus te koop zoals houtsnijwerken en dergelijke.

Overname
“Ik heb vroeger en de laatste tijd veel op markten en zomermarkten gestaan en dat beviel me wel leuk contact met de mensen maar zocht ook een plaats waar ik me waren kon verkopen en dit kwam op mijn pad”. Gommert kwam geregeld langs de Zeewinkel en zag dat er een uitverkoop gaande was en maakte vervolgens een praatje met de eigenaar Theo Hemelaar, en 2 dagen later was de overname van de Zeewinkel rond.    

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0