Agrimarkt wijk Papegaaienburg omgebouwd tot Jumbo

Woensdagmorgen konden de bewoners van de wijk Papegaaienburg en omliggende wijken hun boodschappen doen in de feestelijk geopende Jumbo.

Bij de opening ontvingen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen. We vroegen een aantal mensen wat ze er van vonden dat de Agrimarkt een Jumbo is geworden. Jumbo opende woensdag 20 november de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde Agrimarkt winkel aan de Papegaaienburg 5 in Vlissingen. Zo is Jumbo op nóg meer plaatsen altijd beschikbaar voor klanten. Alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen deden, werden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met 24 november).

Lokale karakter behouden
Jumbo zegt dat de om te bouwen winkels zoveel mogelijk het plaatselijke karakter van de Agrimarkt winkels behouden, inclusief het aanbod van verschillende lokale producten. Dat betreft in elk geval het populaire seizoensaanbod mosselen en meerdere goedlopende artikelen in de categorie Tuin en Dier. Ook kunnen klanten in het verzorgingsgebied van deze winkels online boodschappen gaan bestellen en laten thuisbezorgen. Meld Distrifood. 

Overnamepad
Agrimarkt was de laatste aanwinst van Jumbo dat al jarenlang op overnamepad is. In 2009 nam Jumbo de supermarktketen Super de Boer over en in 2012 volgde het nog grotere C1000. Begin 2016 heeft Jumbo ook de foodserviceformule La Place overgenomen. In 2018 volgde de overname van een deel van Emté. Zo groeide Jumbo van regionale supermarktketen uit tot de grootse uitdager van marktleider AH.

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0