Eerste optreden in Zeeland van The Max Meser Group in De Piek

De Piek presenteert met trots het eerste optreden in Zeeland van The Max Meser Group, één van de meest energieke en actuele pop/rockbands van nu.

Beïnvloed ook door muziek uit de sixties (psychpop) en de eighties (new wave). Fans van bands als The Beatles, Talking Heads of Television zullen er veel in herkennen! Het is één van de meest energieke en actuele bands die momenteel furore maken op de Europese poppodia.

Grote festivals
The Max Meser Group (Spanje/Ned) toerde al door Europa met bands als The Strypes en Paul Weller, en speelde op grote festivals. De Volkskrant typeerde de spil van de band als “de Lennon en McCartney van de Costa Brava”, vooral vanwege de arrangementen en de zang. Er waren ook verschillende optredens in het televisieprogramma De Wereld Draait Door.

Agressiever maar ook vrolijker
De groep bracht dit jaar een derde album uit: Of Your Tree, en een derde singel: Dull and Bored. De sound is dat alles behalve. The Max Meser Group brengt de energie van de garagerock mee naar De Piek, en de kwaliteit van de beste bands uit de jaren zestig, tachtig en deze eeuw. ‘Onze muziek is agressiever geworden, maar ook vrolijker. De teksten geven meer ruimte voor humor,’ zegt Max Meser. ‘We zijn wat meer carefree geworden’.

Bandleden:  Max Meser – Zang / Gitaar; Isaac Wadsworth – Gitaar / Zang; Ben Chapman – Bas / Zang; Harrie Roelse – Drums.

Het optreden wordt omlijst door de Dr. Buzz vinyl show.

ENTREE 10:00 euro  VOORVERKOOP 8,50 euro plus 1 euro servicekosten per bestelling van kaartje(s) via: https://depiek.stager.nl/web/tickets

Video promo

Reactie schrijven

Commentaren: 0