Vanaf 29 november 2019 geen t-tag betaling meer in parkeergarages

Vanaf vrijdag 29 november 2019 is het niet meer mogelijk om met de t-tag te betalen in de 2 parkeergarages in Vlissingen (Scheldeplein en de Fonteyne).

In parkeergarage Scheldeplein is dit al vanaf oktober 2019 niet meer mogelijk. De apparatuur in deze parkeergarage is aangepast, waardoor de parkeerservice met de t-tag niet meer werkt. Vanaf 29 november geldt dit ook voor parkeergarage de Fonteyne in Vlissingen.

Onderzoek naar alternatieven
Leverancier Movenience onderzoekt diverse alternatieven, maar verwacht op korte termijn geen passende oplossing. Zodra er een alternatief beschikbaar komt, overlegt de leverancier met de gemeente Vlissingen of deze oplossing in Vlissingen kan worden gerealiseerd.

Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de leverancier via telefoonnummer (0900) 44 88 666 of e-mail info@movenience.nl.

Reactie schrijven

Commentaren: 0