Derde editie Trouwbeurs TrouwTastisch in Nieuwdorp

De prachtige locatie van Partycentrum Landlust in Nieuwdorp Vlissingen Oost opent haar deuren voor een wel heel bijzonder festijn, de tweedaagse trouwbeurs van TrouwTastisch!

Geniet op vrijdagavond van een heerlijk proefdiner voordat je de beurs betreed met je aanstaande, je familie of misschien wel je team bruidsmeisjes! Met gemiddeld twintig top leveranciers uit de regio, een live ceremonie en dames in prachtige jurken die rondlopen op de beurs, heerlijke champagne proeverij, een mini-workshop ‘shapen’ met make-up, één op één gesprekken met de trouwleveranciers of zet je tanden in een lekkere cupcake. Vergeet ook zeker niet de alpaca’s buiten te bezoeken voor een leuke selfie!.

Workshops en een interactieve app
Beide dagen zijn er zo’n 20 bruidsleveranciers vertegenwoordigd in de breedste zin van het woord, welke allemaal als doel hebben er een belevenis van te maken voor de toekomstige bruidsparen. Zo worden er workshops gegeven, lopen er de hele dag bruidsmodellen rond in trouwjurken, kan er champagne geproefd worden, kun je op de foto in een heuse fotobooth, maak je hele gave foto’s in onze selfie spot, krijg je tips op het gebied van Make-up, vinden er life-ceremonies plaats, kun je taart proeven en nog veel meer. Er is toch niets leuker dan op deze manier inspiratie op doen met je aanstaande, met moeders of gezellig met je beste vriendinnen/ bruidsmeisjes. Daarnaast  is er een interactieve app ontwikkeld die de bezoekers tijdens het beursbezoek kunnen raadplegen waar zij o.a. informatie kunnen vinden over de leveranciers en hun standplaats.

Als kers op de taart steunen wij d.m.v. deze beurs ‘Stichting Make-A-WeddingWish’. Dit door de kaartverkoop à €5,- pp en door de bezoekers de mogelijkheid te bieden een vrijwillige bijdrage te laten doen.

Facebook - www.facebook.com/trouwtastisch/

Aanvangstijden
Vrijdag 29 november 2019
Zaterdag 30 november 2019

29 november van 16:00 tot 22:00 uur
30 november van 11:00 tot 16:00 uur

Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen
De entree is € 5,00 per persoon waarvan een groot deel van de opbrengst naar Make A Wedding Wish gaat. Tickets via de link. Incl. Goodiebag!.

Reactie schrijven

Commentaren: 0