Stoere mannen, Sterke verhalen met als gast Rick de Leeuw

Bekend geworden als zanger van de Tröckener Kecks, een waar boegbeeld van het rock’n’roll leven.

Daar bleef het echter niet bij voor deze veelzijdige artiest. Als schrijver en dichter timmerde hij de afgelopen decennia behoorlijk aan de weg.

Een ware Nederpopheld en inmiddels een Neder-Belg, die het hectische leven in Amsterdam verruilde voor een rustig bestaan in Vlaanderen. Recentelijk schreef Rick de Leeuw, samen met Koen Buyse van Zornik en Frank Van der linden van de Belgische rockband De Mens, elf songs over seks, wreedheid en verlangen.

Op zondag 1 december van 15:00 tot 17:00 uur vindt de tweede editie van Stoere Mannen, Sterke Verhalen plaats in Kaffee ’t Hof in Middelburg. In navolging van Marcel van Roosmalen, wiens column in februari de gemoederen in Zeeland flink bezig hield, is het nu de beurt aan Rick de Leeuw.

Rick de Leeuw wordt op rock’n’roll wijze geïnterviewd door journalist Maurits Sep. Deze geboren Brabander is verknocht aan Zeeland en alweer 24 jaar werkzaam voor de PZC. Als liefhebber van muziek, literatuur, sport, politiek en reizen - ofwel, de leuke dingen in het leven, weet hij ongetwijfeld alles op tafel te krijgen wat je altijd al wilde weten over onze stoere man.

Er is duidelijk nog een hoop te vertellen en daar geven we gehoor aan in deze Stoere Mannen, Sterke Verhalen! Uiteraard in een muzikaal jasje gegoten met voordrachten uit eigen werk, vinyl en knallende gitaren.

Zondag 1 december 2019 15:00-17:00 u (deur open om 14:30 uur)
Kaffee ’t Hof, Vlasmarkt 20, Middelburg
Entree: € 10,- bibliotheekleden en studenten / € 12,50 overige bezoekers
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.bibliotheekzeeuwsvlaanderen.nl/stoer

Reactie schrijven

Commentaren: 0