Informatieavond over nieuwe Dokbrug

Het Scheldekwartier is volop in ontwikkeling. Een volgende stap is het bouwen van de nieuwe Dokbrug.

Start werkzaamheden
Op 6 januari 2020 zal gestart worden met (hei)werkzaamheden voor de brugpijlers in Het Dok. Daarna wordt de betonnen brug gebouwd. De beweegbare stalen brug wordt in een fabriekshal gebouwd en zal in grote delen naar Vlissingen worden vervoerd en gemonteerd. De werkzaamheden veroorzaken mogelijk (geluids) overlast in de omgeving. De planning is dat eind 2020/voorjaar 2021 de brug in gebruik kan worden genomen.

Inloopavond
Voordat de werkzaamheden van start gaan, willen we deze graag toelichten. U bent van harte welkom op dinsdag 17 december van 16.30 tot 19.30 uur in het stadhuis in Vlissingen. Op deze inloopavond kunt u het ontwerp van de nieuwe Dokbrug zien. Medewerkers van de gemeente, het ingenieursbureau en de aannemer zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Aldus de berichtgeving via vlissingen.nl. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0