Vlissingse binnenstad omgetoverd tot Wonderstad

De hele maand december staat de binnenstad van Vlissingen in het teken van Wonderstad.

Het wordt een ongekende feestelijke maand voor jong en oud. Samen met de ondernemers van Vlissingen is het initiatief genomen om gezamenlijk een groot winterevenement neer te zetten. Op het Bellamypark staat van 13 t/m 28 december de  Warme Wintertent  waarin veel van de activiteiten van Vlissingen Wonderstad, zoals muziekoptredens en theatervoorstellingen, plaatsvinden.

Modeshows en optredens
Zaterdag 14 december is er een lifestyle-evenement in de Lange Zelke met kramen en drie rondes modeshows (10-17 uur). Achter boekhandel 't Spui speelt het Violistenorkest Vlissingen bekende kerstliederen (11.30-13.30 uur). Om 20.00 uur begint de Hollandse avond met de Bevelandse zanger Alwin en Michael Lanzo. Toegang is gratis. Zondag 15 december is het Winter Wonderland Korendag in de tent. Van 13 tot 18 uur zingen het Scheldeloodsenkoor, de Zilvermeeuwen en Scharretjoe. Dan mag ook iedereen zo de tent in.

Vaste prik is de populaire Jingle Bells Singalong, zaterdag 21 december met de Grandpa Nick Sessieband (20 uur).  In de Piek is het die avond Rockin’ X-Mas met een Chuck Berry Tribute  door de Brit Earl Jackson, het CC-Jerome Trio en Dax Hovius (20.30 uur). Zondag 22 december is de tent op het Bellamypark het toneel voor die andere favoriet, het Zeeuws Kampioenschap Pubquiz (13.30 uur). Bekijk via deze link het volledige programmaoverzicht

Reactie schrijven

Commentaren: 0