· 

Koren zingen kerstklassiekers op Zeeuwse en Brabantse stations

De kerst weerklinkt 21 december in de NS Stations van Zeeland en West-Brabant. Kerstkoor Sing@Sea maakt die dag een tocht langs de stations van Vlissingen, Middelburg, Goes, Roosendaal en Breda. Het koor start om 10.45 uur in Vlissingen en zingt de bekende kerstkneiters, maar ook eigen werk.

NS Stationsmanager Hans Klaassen zingt zelf mee in het koor. “Ik kijk altijd erg uit naar deze tijd van het jaar. Zelf zing ik samen met mijn vrouw bij het koor Sing@Sea. We treden vlak voor de feestdagen op meerdere stations in Zeeland op. Zingen in een koor vind ik ontzettend leuk om te doen en zo zorgen we meteen voor een fijne kerstsfeer op de Zeeuwse stations.”

Kerstsfeer op de stations
NS brengt de stations ieder jaar weer in kerstsferen en daar horen de kerstkoren bij. Komend weekend zijn er ook kerstkoren actief op de stations van Rotterdam, Zutphen, Eindhoven en Groningen. Meer informatie over alle kerstkoren is hier te vinden.   

Reactie schrijven

Commentaren: 0