Infrastructuur Scheldekwartier - Noord gereed gemaakt voor bebouwing

In het afgelopen jaar is er veel gebeurd in het Scheldekwartier - Noord, het hele gebied is bouw rijp gemaakt.

Het toekomstige wegennet in (asfalt) en de rioleringen zijn gereed, en alles is klaar om bebouwd te worden. We namen een kijkje naar de nieuwe ontstane wegen op het voormalige Scheldeterrein. Goed zichtbaar in deze video de doortrekking van de Singel en de Verkuijl Quakkelaarstraat richting de Koningsweg. Er is dit jaar begonnen met de bouw van De Vesting, de eerste woningen worden in april 2020 naar verwachting opgeleverd. De laatste huizen worden in 2030 opgeleverd.

Het terrein is opengesteld voor publiek, de hekwerken rondom het terrein zijn weggehaald, en zo is het mogelijk om te voet of met de fiets een kijkje te nemen op het nieuwe bouwterrein. 

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0