Uw mening over: wat vindt u van Vlissingen?

‘Uw mening over’ is een nieuwe rubriek van RTV Vlissingen.

Geregeld gaan we het komende jaar de straat op en vragen wij mensen hun mening over een stelling te geven. In deze eerste aflevering stond de camera in het ABC complex in Vlissingen.

En Ryan Luijt stelde de vraag: wat vindt u van Vlissingen? En wat mist u nog in de stad. En dat leverde een aantal interessante reacties op. “In de zomermaanden is het leuk en gezellig maar in de wintermaanden lijkt het net een spookstad”, aldus een reactie van een bezoeker van de stad. En hij voegde er aan toe om meer aandacht te vragen voor de leegstand en meer winkels, en een betere toegankelijkheid voor mensen in een rolstoel met een handicap of met een beperking.

Meer dansgelegenheden
“Wat ook gemist wordt zijn dansgelegenheden net als vroeger, deze zijn er niet meer. Vroeger waren er meer discotheken op de Nieuwendijk en op het Bellamypark waar je kon dansen”. Aldus een reactie op de stelling.

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  R van t Westende (zaterdag, 11 januari 2020 10:08)

  Betere winkels dan alles volproppen met 2de hands winkels.
  Zorg dat t in de winter ook bruist dat doet het in mburg ook.
  Maar gezellige cafeetjes, sfeervolle eetgelegenheden maar ook voor publiek vanaf 40 waar je gezellig kan kletsen en dansen.
  En als er dan net als rond de kerst een tent op bellamy met muziek etc. is . Haal dan de entree eraf dan komen er meer mensen naar toe.

 • #2

  Stimmerman (zondag, 12 januari 2020 19:40)

  Niet zo veel leggen panden meer en meer gezelligheid meer vragende naar toeristen uit straalt