· 

Rijbewijskeuringen Vlissingen Woonzorgcentrum Ter Reede

Vlissingse Automobilisten kunnen zich via Marlisa  Rijbewijskeuringen op vrijdag 14 Februari 2020 in: Woonzorgcentrum Ter Reede Vredehoflaan 370  Vlissingen medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs.

Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen € 40,00. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is het tarief € 60,00. Leden van de ouderenbonden krijgen 5 euro korting. Houd zelf de einddatum van uw rijbewijs in de gaten en start 6 maanden voor deze datum. Een papieren gezondheidsverklaring is verkrijgbaar bij de meeste gemeenten, het CBR. Deze verklaring moet u eerst invullen en opsturen naar het CBR. Het kan een paar weken duren alvorens u de papieren die de arts moet invullen, het Keuringsverslag, thuisgestuurd krijgt. Op dat moment kunt u pas een afspraak maken voor de keuring. Aangeraden wordt een afspraak te maken bij een arts die uw formulier op de computer (digitaal) kan invullen.

De keuringen zijn 1 x per maand.
Een afspraak maken met de arts kan via Marlisa Rijbewijskeuringen. Telefonisch: 0118-724999 

Zelf een datum plannen: www.rijbewijskeuringzeeland.com Email: keuring@marlisa.nl

Voordat u een afspraak maakt koopt u eerst een Gezondheidsverklaring. Aangeraden wordt dit digitaal te kopen met behulp van uw DigiD met SMS code op mijn.cbr.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0