Musicalgroep Papillon uit Middelburg presenteert musical ‘Liefs uit Londen’

Deze nieuwe productie van Musicalgroep Papillon zal in première gaan in Maart 2020 in het Arsenaaltheater te Vlissingen.

‘Liefs uit Londen’ is de eerste musical volledig gebaseerd op een aantal nummers van Bløf.

Sara en Anna zijn al van jongs af aan de beste vriendinnen. Wanneer hun vriendschap overslaat in romantiek, komen ze voor een aantal moeilijke keuzes te staan. De covers van de Zeeuwse band Bløf voeren je mee langs dit moderne liefdesverhaal. Het script is geschreven door Paulien van Nijf-Westerhout, en regie is in handen van Herbert Mouwen. Choreografie door Lianne van Oostende. Artistieke en muzikale leiding is in handen van Flavio Pavone. 

Repetitie en presentatie voor de pers 
Zondagmiddag was er in het Arsenaaltheater in Vlissingen een repetitie te zien waarbij de pers was uitgenodigd. En na afloop hadden we namens RTV Vlissingen een interview met de regisseur Herbert Mouwen en met productieleider Ilse Strobos over de musical die in maart in première gaat! 

Data musical ‘Liefs uit Londen’ te zien op:
Vrijdag 20 Maart 2020
Zaterdag 21 Maart 2020
Zaterdag 28  Maart 2020
Zaterdag 04 April 2020
Zondag 05 April 2020

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0