SP Vlissingen onthult kastje op de boulevard voor miljonairsschaamte!

Zaterdagmiddag rond 13.00 uur onthulde de SP Vlissingen een kastje op de boulevard ter hoogte van de voormalige zeevaartschool. Met dit kastje wil de SP Vlissingen aandacht vragen voor de groeiende ongelijkheid tussen arm en rijk. 

De groeiende ongelijkheid neemt wereldwijd steeds grotere vormen aan. De allerrijkste op onze planeet zijn ook in 2019 met elkaar veel rijker geworden, dit terwijl de allerarmste er maar een klein beetje en soms helemaal niets op vooruit zijn gegaan. Ondertussen betalen de multinationals en multimiljonairs steeds minder belasting, via allerlei malafide constructies met brievenbusfirma’s in diverse belastingparadijzen waaronder Nederland.

Alle grote wereldproblemen zorgen voor een tegenreactie. Het klimaatprobleem heeft ons vliegschaamte geïntroduceerd en de vermogensongelijkheid zorgt voor een nieuw fenomeen miljonairsschaamte. Wij als de SP denken graag lokaal en in oplossingen en daarom zal de SP onze oplossing voor de miljonairsschaamte onthullen! Melden ze via een artikel op hun website.

Reactie schrijven

Commentaren: 0