Storm Dennis dient zich aan komende weekend

Storm Ciara is nog maar net gaan liggen, of een nieuwe storm dient zich aan.

Aankomend weekend kan het opnieuw flink gaan waaien, zegt Maurice Middendorp van Buienradar. "Er is zondag een grote kans op zeer zware windstoten. Mogelijk krijgen we dan te maken met storm Dennis."

Storm Dennis?
Tot en met donderdag blijft het onstuimig met geregeld winterse buien. Pas in de nacht van donderdag op vrijdag gaat de wind wat meer liggen. "De temperatuur zal richting het weekend iets omhoog gaan, naar de 13 graden in het binnenland en zelfs 15 graden in het oosten, maar er komen dan wel wat buien aan, dus echt mooi weer wordt het niet."

En of na die regen dan eindelijk zonneschijn komt? Integendeel: "Het is nog onzeker, maar aankomende zondag gaat het opnieuw flink waaien. Er is zelfs een kans dat we dan wél weer een storm met een naam krijgen, storm Dennis."

Reactie schrijven

Commentaren: 0