Extra datum rijbewijskeuringen Vlissingen 20 februari

In verband met grote drukte is er een extra datum ingepland voor Rijbewijskeuringen Vlissingen bij Woonzorgcentrum Ter Reede.

Vlissingse Automobilisten kunnen zich medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs via Marlisa Rijbewijskeuringen aamelden via: Mail: keuring@marlisa.nl Een afspraak maken met de arts kan via Marlisa Rijbewijskeuringen. Telefonisch: 0118-724999  Zelf een datum plannen: www.rijbewijskeuringzeeland.com
Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen € 40,00. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is het tarief € 60,00. Leden van de ouderenbonden krijgen 5 euro korting. Houd zelf de einddatum van uw rijbewijs in de gaten en start 6 maanden voor deze datum.

Papieren gezondheidsverklaring
Een papieren gezondheidsverklaring is verkrijgbaar bij de meeste gemeenten, het CBR. Deze verklaring moet u eerst invullen en opsturen naar het CBR. Het kan een paar weken duren alvorens u de papieren die de arts moet invullen, het Keuringsverslag, thuisgestuurd krijgt. Op dat moment kunt u pas een afspraak maken voor de keuring. Aangeraden wordt een afspraak te maken bij een arts die uw formulier op de computer (digitaal) kan invullen.

Woonzorgcentrum Ter Reede

Vredehoflaan 370

4382 CJ Vlissingen

Reactie schrijven

Commentaren: 0