· 

Uitreiking Four Freedoms in Middelburg

Op 14 april worden in de Nieuwe Kerk in Middelburg de Four Freedoms Awards uitgereikt.

Na afloop van de officiële ceremonie vindt van 15.00 uur tot 16.30 uur de Four Freedoms Meet Up plaats.
Een evenement voor iedereen die geïnteresseerd is in vrijheid en interesse heeft in de verhalen van de award winnaars.Tijdens de Meet Up is het mogelijk om in gesprek te gaan met vier van de award winnaars: de Filipijnse journaliste Maria Ressa, Prof. dr. Azza Karam namens Religions for Peace International, Sander de Kramer en burgemeester van Palermo, Leoluca Orlando. Zij zetten zich allemaal op een uitzonderlijke manier in voor vrijheid en de rechten van de mens.

Four Freedoms Meet Up
De Four Freedoms Meet Up is een samenwerking van de Roosevelt Foundation en de Vrijheidscolleges.
De Meet Up wordt gepresenteerd door Joris Luyendijk (journalist en schrijver). Binnenkort worden er nog meer sprekers bekend gemaakt. Houd de sociale mediakanalen van de Roosevelt Foundation en Vrijheidscolleges in de gaten voor updates.

Aanmelden
Kom op 14 april 2020 van 15.00 uur tot 16.30 uur naar de Nieuwe Kerk in Middelburg en ga in gesprek over de vier vrijheden van President Franklin Delano Roosevelt. Na de Meet Up is er in de Wandelkerk een receptie voor alle sprekers en bezoekers. Toegang tot de Meet Up is gratis, maar vol=vol! Meld je aan via www.fourfreedoms.nl/meet-up.

Reactie schrijven

Commentaren: 0