Werkzaamheden Sloeweg verbeteren van de waterafvoer

Van 3 tot en met 6 maart vinden er werkzaamheden plaats om de waterafvoer van de goten op de Sloeweg te verbeteren.

De kant waar u Vlissingen in rijdt, is als eerste aan de beurt. Omdat de oude aansluitingen van de goten niet meer volledig functioneren, komt er een nieuwe aansluiting. Deze wordt aangesloten op de dichtstbijzijnde sloot. Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, is het noodzakelijk om de rijbaan van de Sloeweg waar u Vlissingen in rijdt af te sluiten. De werkzaamheden langs de rijbaan vinden plaats op dinsdag 3 maart en zijn naar verwachting voor de avondspits afgerond.

Werkzaamheden 4-6 maart
Bij werkzaamheden in het voetpad parallel aan de Sloeweg, vormen bouwhekken de afbakening tussen rijbaan en voetpad. Volgens de planning zijn deze werkzaamheden vrijdag 6 maart afgerond.

Reactie schrijven

Commentaren: 0