Bevrijdingsfestival Zeeland zoekt vrijwilligers

Het Bevrijdingsfestival Zeeland zoekt enthousiaste mensen die zich in willen zetten voor de vrijheid.

Vrijwilligers nemen een kijkje achter de schermen bij het grootste gratis festival van Zeeland en zetten zich in om het evenement ook in 2020 weer tot een succes te maken.

Op dinsdag 31 maart om 19:30 uur vindt een informatiebijeenkomst plaats voor geïnteresseerden in het Zeeuws Maritiem MuZEEum te Vlissingen. Mede dankzij de inzet van de vrijwilligers is het Bevrijdingsfestival Zeeland al 30 jaar een succes. Voor, tijdens en na het festival wordt er door een groot team gebouwd, gelachen, samen gegeten en hard gewerkt om het festival tot een succes te maken. De organisatie is ook dit jaar op zoek naar mensen die een paar uur willen helpen voor, na en op dinsdag 5 mei.

Verschillende vrijwilligersfuncties
Bevrijdingsfestival Zeeland is op zoek naar bewakers, cateringmedewerkers, muntverkopers, barmannen en vrouwen, op en afbouwers, stagehands, runners en toiletmedewerkers. De minimale leeftijd is 16 jaar, voor barpersoneel is dit 18 jaar en voor muntverkopers 21 jaar.

Wat krijgen vrijwilligers er voor terug?
Vrijwilligers werken niet de gehele dag, maar in shifts van 4 uur. Er is voor of na de werkzaamheden nog genoeg tijd om het festival te bezoeken! Voor catering wordt gezorgd, er wordt in een gezellig team gewerkt en alle vrijwilligers ontvangen een shirt van het Nationaal Comité dat ze mogen houden.

Informatiebijeenkomst
Op dinsdag 31 maart om 19:30 uur vindt een informatiebijeenkomst voor vrijwilligers plaats in het Zeeuws Maritiem MuZEEum in Vlissingen. Tijdens deze bijeenkomst licht de organisatie de verschillende vrijwilligersactiviteiten toe. Geïnteresseerden kunnen vragen stellen en zich aanmelden als vrijwilliger. De bijeenkomst is vrij toegankelijk.

Meer informatie is te vinden op: bevrijdingsfestivalzeeland.nl/vrijwilligers-2020. Aanmelden kan t/m 1 april bij Eva Gerritse via support@cultuurwerf.nl. Na aanmelding worden vrijwilligers uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Edward (vrijdag, 06 maart 2020 12:44)

    Hoi ik wil graag mee doen als het mag wat voor opdracht krijg ik daar hoor de graag meer over