Supermarkten bezorgen de bestellingen tot aan deur

Jumbo heeft zijn onlineklanten bericht dat de bezorger nog maar tot de deur de bestellingen brengt. Dit in het kader van corona maatregelen.

‘In overleg met alle supermarkten is afgesproken per direct de online bestelde boodschappen tot aan de voordeur te bezorgen’, meldt Jumbo in een bericht aan al zijn webklanten. De maatregel geldt ook buiten Brabant. Jumbo handelt daarmee in lijn met een binnen het CBL genomen coronamaatregel. Ook Albert Heijn. Plus en Picnic hebben hierop besloten om de online bestelde boodschappen tot aan de voordeur van klanten te bezorgen. AH meldt de maatregelen via een speciale regel bovenaan de bestelwebsite.
Niet meer tot in de keuken

Al eerder kregen bezorgers van Albert Heijn de instructie om in Noord-Brabant de boodschappen niet verder dan tot aan de voordeur te brengen. Normaal worden boodschappen die online zijn besteld via AH.nl op een afgesproken bezorgmoment in de keuken van de klant afgeleverd.

Reactie schrijven

Commentaren: 0