Aangepaste dienstverlening gemeente Middelburg

Landelijk zijn er richtlijnen tegen de verspreiding van het nieuwe coronavirus.

Gemeente Middelburg streeft ernaar de dienstverlening waar mogelijk in stand te houden. Toch zijn er een aantal maatregelen nodig. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Kom alleen op afspraak
De balies in het stadskantoor blijven open. Wel werkt de gemeente tot in ieder geval 1 april alleen op afspraak. Wilt u langskomen om bijvoorbeeld een paspoort of rijbewijs aan te vragen, maak dan eerst een afspraak. Wilt u een plan inzien dat ter inzage ligt, maak dan telefonisch een afspraak via tel. (0118) 67 50 00. Heeft u last van een verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u niet naar het stadskantoor te komen.

Geen gemeentelijke accommodatie huren
De gemeente heeft een aantal sport- en welzijnslocaties beschikbaar die via Makelpunt Walcheren kunnen worden gereserveerd voor vergaderingen of andere bijeenkomsten. Het is tot in ieder geval 1 april niet mogelijk zo’n gemeentelijke accommodatie te huren. Alleen scholen maken nog gebruik van deze accommodaties.

Reactie schrijven

Commentaren: 0