Adrz scherpt maatregelen verder aan

Adrz scherpt maatregelen verder aan: deel geplande operaties afgezegd.

De zorg voor onze patiënten staat voorop. In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) scherpen wij onze maatregelen aan om onze zorg te kunnen blijven garanderen.

Een deel van de geplande operaties en ingrepen in Adrz worden voor de komende weken afgezegd. Urgente en spoedoperaties gaan gewoon door, het gaat alleen om planbare ingrepen/operaties.Patiënten van wie de operatie niet doorgaat worden daar zo snel mogelijk over geïnformeerd. We vragen patiënten niet zelf te gaan bellen. Als een patiënt geen bericht heeft gehad, gaat de operatie gewoon door. Deze extra maatregel helpt het besmettingsgevaar te voorkomen en zorgt voor extra capaciteit en langer behoud van onze medische middelen.

Lees meer via de website van het ADRZ

Reactie schrijven

Commentaren: 0