ZB Bibliotheek treft maatregelen in verband met coronavirus

Alle activiteiten en evenementen die ZB in Middelburg en Vlissingen organiseert, worden tot en met 31 maart afgelast dan wel opgeschort.

ZB| Bibliotheek Vlissingen gesloten
Met ingang van zondag 15 maart, 18.00 uur is ZB| Bibliotheek Vlissingen tijdelijk gesloten. Ook de vestiging in Oost-Souburg in Zorgcentrum De Zoute Viever is gesloten. Alle activiteiten en evenementen die ZB in Middelburg en Vlissingen organiseert, worden tot en met 31 maart afgelast dan wel opgeschort.

ZB| Bibliotheek Middelburg
De ZB aan de Kousteensedijk in Middelburg is tot nader bericht overdag open op maandag van 13.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Zaterdags van 10.00 tot 16.00 uur. ’s Avonds is het gebouw gesloten.

Dienstverlening
Het blijft mogelijk boeken en andere materialen aan te vragen, te lenen en te retourneren. De uitleentermijn wordt verlengd met drie weken, met uitzondering van de bestsellers. Overdag is er personeel aanwezig bij de Klantenservice. Het mediacentrum, internetpc’s en de infobalies zijn gesloten.
Spreekuren en één-op-één-begeleiding voor huiswerk of taallessen gaan vooralsnog gewoon door.

LET OP:
Indien je klachten hebt van verkoudheid, hoesten en/of koorts vragen wij je om NIET naar de ZB te komen en thuis te blijven.

Bibliobussen rijden NIET
Met ingang van maandag 16 maart rijden de Biblioservicebus en de ColumBus tijdelijk niet. Het besluit om de dienstverlening van de Bibliobussen stop te zetten sluit aan bij de maatregelen die de overheid neemt om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Volg de berichten op deze website of onze social mediakanalen voor eventuele nieuwe informatie.

Alternatief
Voor leden die willen blijven lenen en lezen zonder het huis te verlaten zijn e-books en luisterboeken een alternatief. Je vindt ze in de onlinebibliotheek.

Reactie schrijven

Commentaren: 0