· 

Voorkomen van coronabesmetting in supermarkten

10 vragen aan viroloog Ab Osterhaus. Wat kan je doen om het risico op besmetting met het coronavirus in de supermarkten zo klein mogelijk te maken?

Medewerkers en klanten van Albert Heijn stellen die vraag op dit moment vaak. En hoewel er nog veel onbekend is over dit nieuwe virus, is er op basis van onderzoek naar (corona)virussen ook al veel duidelijk. Welke maatregelen hebben zin in onze winkels?
De internationaal bekende viroloog prof. dr. Ab Osterhaus is expert op het gebied van virussen. AH sprak met hem over het risico dat je loopt in winkels en vroegen hem naar handen wassen, afstand houden scheidingswanden bij kassa’s, mondkapjes, wegwerphandschoenen en pinautomaten. Hij geeft duidelijke antwoorden op tien veelgestelde vragen over het voorkomen van corona besmetting.

Video Informatie Albert Heijn

Reactie schrijven

Commentaren: 0