Afsluiting Koningsbrug 3 - 6 april door werkzaamheden kadeherstel

Er wordt hard gewerkt aan het kadeherstel op het Scheldekwartier. Inmiddels zijn alle damwanden in Het Dok geplaatst.

Om de damwanden onder de Koningsbrug te kunnen plaatsen zal de brug tijdelijk verwijderd worden. De Koningsweg wordt dan afgesloten voor alle verkeer. Om de bedrijfsvoering van Damen niet te belemmeren, worden de werkzaamheden uitgevoerd in het weekend van 4 en 5 april.
Afsluiting Koningsweg
De Koningsweg is van vrijdag 3 april 18.00 uur tot en met maandag 6 april 6.00 uur afgesloten voor alle verkeer. De omleidingroutes voor het (fiets) verkeer worden met borden aangegeven. In het betreffende weekend wordt continue doorgewerkt. Helaas is het niet te voorkomen, dat dit tot enige (geluid) overlast zal leiden. Het sloop - en heiwerk wordt zoveel mogelijk buiten de nachtelijke uren gedaan.

Actuele situatie
De gemeente Vlissingen adviseert om de projectpagina in de gaten te houden  zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Voor vragen kunt u zich richten via email kadeherstel@vlissingen.nl of contact opnemen met directievoerder de heer G. Wierde, bereikbaar via telefoonnummer (088) 943 22 44.

Reactie schrijven

Commentaren: 0