Restaurant en catering De Dighter gaat gratis soepmaaltijd bezorgen bij 67+

In deze beetje onwerkelijke, soms moeilijke en voor sommige eenzame tijden is samen sterk en elkaar helpen van groot belang.

Om deze reden hebben wij: catering Dighter bij u thuis, en restaurant De Dighter besloten om op zaterdag 28 maart 2020 tussen 12.00 uur en 17.00 uur bij 67+ die aangemeld worden een gratis soepmaaltijd te bezorgen. Wij bieden u een gratis verse Dighters uiensoep of verse tomatensoep aan. Dit bericht staat te lezen op de FB pagina van De Dighter.

Wat moet u daarvoor doen?
U kunt zich aanmelden op dinsdag 24 maart tussen 13.30 uur en 15.30 uur en woensdag 25 maart tussen 12.30 uur en 14.30 uur onder telefoonnummer 0118-851507. Om uw keus, naam, adres, postcode en woonplaats door te geven. Ook kinderen van ouders, vrienden, verzorgers enz. kunnen bellen om voor hun ouder (s), oma’s opa’s, vrienden enz. te bestellen omdat wij ons ervan bewust zijn dat niet alle 67+ websites, social media (kunnen) volgen. U moet dan wel doorgeven aan diegene die u heeft aangemeld dat we op zaterdag 28 maart 2020 tussen 12.00 uur en 17.00 uur bezorgen.     

Voorwaarden / spelregels:
U woont nog zelfstandig (samen) en bent 67 jaar of ouder. Bewoners in een verpleeghuis, verzorgingsinstelling of kleinschalige woonvorm kunnen geen gebruik maken van deze actie, omdat wij daar niet kunnen/mogen/willen komen met de aangescherpte regels vanuit de overheid.

U kunt maximaal voor 2 personen bestellen en er is maar 1 soepkeuze mogelijk.
Het is voor ons bij deze actie helaas niet haalbaar om met allergenen of andere wensen rekening te houden. De soepen zijn wel vegetarisch/veganistisch.

U bent in de gelegenheid de soep op te warmen (magnetron of in een pannetje op het fornuis)

Geldt alleen voor inwoners van de Gemeente Vlissingen (Vlissingen, Oost-Souburg en Ritthem) en u bent op zaterdag 28 maart tussen 11.30 uur en 17.30 uur thuis.

Hoe gaan we dit doen:
Wij bezorgen de gratis koude soep op zaterdag 28 maart tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Wij bellen bij u aan, zetten de soep bij u voor de deur en vertrekken dan weer.
Aan deze actie kunnen geen rechten worden ontleend.

Reactie schrijven

Commentaren: 0