Albert Heijn Vlissingen voert deurbeleid in, een beperkt aantal klanten naar binnen

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die de overheid maandag 23 maart 2020 aankondigde, heeft AH samen met de andere supermarkten in Nederland, aanvullend beleid opgesteld om de klantenstroom in winkels te reguleren en de 1,5 meter afstand altijd te kunnen garanderen.

AH Aagje Dekenstraat
De ingang aan de Aagje Dekenstraat is gesloten. U kunt de winkel bereiken via de kant vanaf het centrum (Walstraat). We laten een beperkt aantal klanten tegelijkertijd in de winkel binnen. Er is de gehele dag iemand bij de ingang om dit te reguleren. De winkelwagens zijn zonder muntje beschikbaar. En er zullen maximaal 3 kassa's open zijn. En de zelf scan kassa's zijn afgeschermd met plastic folie.     

Winkelwagen verplicht!
Het gebruik van een winkelwagen wordt verplicht in de supermarkten, ook als een klant slechts één product nodig heeft. Bovendien laten supermarkten maximaal één klant per tien vierkante meter winkelvloer toe. In een winkel van duizend vierkante meter mogen dus maximaal 100 klanten tegelijk binnen zijn. Supermarkten regelen dit door het aantal winkelwagens te beperken. Dat meldt het CBL, brancheclub van de supermarkten.

‘Afstand houden’ op kleding vakkenvullers
Ook vakkenvullers helpen klanten eraan herinneren om anderhalve meter afstand te houden. Zij dragen vanaf deze week aangepaste werkkleding met de oproep om afstand te houden. Klanten komen regelmatig en vaak onbewust te dicht in de buurt van supermarktmedewerkers. Veel medewerkers maken zich daar zorgen over en dat is begrijpelijk. De kleding helpt klanten eraan herinneren om voldoende afstand te houden en veilig boodschappen te doen. Supermarktketens kiezen zelf hoe ze hun kleding aanpassen, bijvoorbeeld met een opvallend hesje. Dit kan per keten verschillen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.ah.nl/samen  

Video - Veilig en prettig boodschappen doen bij AH

Reactie schrijven

Commentaren: 0